Matemàtiques interactives és un espai web on trobareu materials per aprendre matemàtiques interactuant amb els seus objectes.

Aquests materials estan catalogats per temes i nivells educatius i estan formats per breus explicacions teòriques, alguns exemples i exercicis autocorrectius. A més, gran part dels exemples i exercicis venen acompanyats de figures manipulables amb el ratolí.

Aquestes figures manipulables, programades amb GeoGebra, són les que donen nom al lloc: Interactua amb els objectes matemàtics!

Matemàtiques interactives està formada per sis grans seccions: ESO, Batxillerat, Geometria del triangle, Lego Mindstorms, Qüestions personals i Aula virtual.

En les dues primeres seccions, ESO i Batxillerat, s'hi poden trobar recursos per treballar els continguts matemàtics d'aquests nivells educatius.

La secció Geometria del triangle és fruit d'una llarga recerca de l'autor del lloc, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., i pretén mostrar fins quin punt pot arribar a ser apassionant un objecte, aparentment simple, com el triangle.

La secció Lego Mindstorms és l'última aportació al lloc. En aquesta es poden trobar diferents projectes creats amb l'increïble robot de Lego.

Una secció de Qüestions personals de l'autor i finalment l'Aula virtual, un espai Moodle on poder avaluar l'assoliment dels continguts per part de l'alumnat.