Fotos i diari

El dissabte 12 d'agost sortim, puntualment, a les 7.00h en direcció a Pamplona. Comença la nostra aventura pel País Basc. Esperem gaudir grans vivències que ens permetin copsar els trets més autèntics d'aquesta impressionant cultura.

De camí a Pamplona, parem a Olite. Malgrat que ja és molt a prop del nostre destí, volem aprofitar el dia per visitar el seu magnífic Palau Reial i dinar en aquest magnífic poble medieval. La nostra gran sorpresa ha estat trobar-nos el poble en festes, la festa medieval. Quin ambient més escaient per a aquesta visita!

Una vegada feta la visita cultural ens disposem a degustar alguns "pintxos" en els bars del poble. Quina varietat, quina elaboració i que bons són!

Després de dinar sortim cap a Pamplona, on arribem sobre les 16.30h i ens trobem esperant-nos la nostra amfitriona, Gorane, en el seu magnífic apartament a Barañain. Ens presentem i la Gorane, després d'ensenyar-nos el pis, ens explica les tres qüestions pràctiques: autobús L4 per anar al centre, amb una tarja que ens facilita ella i que es pot recarregar als estancs i forns de pa; comerços propers, especialment el Carrefour, on fer la compra per la setmana.

Quan marxa la Gorane, pugem les maletes, ens instal·lem i sortim a comprar al Carrefour. En tornar, preparem el sopar, sopem i a descansar que l'endemà l'aventura continua.

Tota la informació sobre transport públic a Pamplona la podeu trobar a TCC Pamplona.

Mapes