Fotos i diari

A les 8.45h sortim de l'alberg i anem amb metro al museu. No deixa de ploure, encara que fluixet. Fem una visita força completa del museu, fins les 14.30h. En aquesta visita podem veure moltes maquetes, reproduccions i originals de molts aparells i actuacions tecnològiques de l'ésser humà al llarg de la seva història. Especialment interessant és la visita a la mina.

A més, visitem una extensa sala d'experiments de física que el pare ens ha explicat i hem pogut entendre molts dels fenòmens que s'hi descriuen. A la sortida estem de sort perquè ha deixat de ploure i decidim anar caminant a Marienplatz on agafem el metro per visitar la BMW Welt. En aquest concessionari de la BMW s'hi exposen cotxes i motocicletes d'alta gamma als quals ens hi podem pujar i fer-nos-hi fotografies.

A les 16.00h tornem a Marienplatx i prenem un petit entrepà i un refresc al BierGarten del Viktualienmarkt esperant que siguin les 17.00h per poder veure el carrilló de l'ajuntament de Munic en funcionament. Finalment retornem a l'alberg a sopar i a descansar.

Mapa