Fotos i diari

El dimarts sortim a les 8.30h direcció a Prien, ciutat a la riba del Chiemsee on es troba l'illa Herrenchiemsee. En aquesta illa visitarem el palau del rei Lluís II de Baviera, inspirat en el palau de Versalles. Pel camí plou però en arribar a Prien, el dia es manté força bé.

Arribem a les 10.15h a Prien i entrem a un Lidl a comprar panets variats, embotit i uns bons iogurts per poder dinar a l'illa. A continuació ens dirigim a l'embarcador i a les 11.00h agafem el vaixell cap a l'illa.

Després de comprar les entrades del palau, anem caminant pel bosc fins arribar als seus jardins. Tenim la visita a les 12.40h amb àudio guia en castellà. El palau està sense acabar, però les estances que estan acabades són molt luxoses i demostren l'extravagància d'aquest rei.

Per tornar a l'embarcador triem un altre camí per poder veure altres paisatges de l'illa. En arribar a Prien, prenem un refresc i a les 15.30h sortim cap a Munic, on arribem a les 16.45h. Ens instal·lem a l'alberg i, després de tots aquests dies, per fi hem entès com funciona la wifi!! Tots connectats abans de sopar per pujar fotografies a les amistats.

Mapa