Fotos i diari

El diumenge teníem programada la visita als castells de Füssen, el castell de Hohenschwangau i el castell de Neuschwanstein, i havíem de recollir les entrades abans de les 10.45h. En arribar, sobre les 10.15h, vam veure una cua interminable en l'oficina de venda d'entrades. Sort que teníem les entrades reservades per internet i hem pogut recollir-les sense fer cua!

Com que sabem que ens esperen dues bones caminades per accedir als castells, decidim prendre alguna cosa de menjar sobre les 11.00h, a les 11.45 hem d'estar al castell de Hohenschwangau i ens espera una pujada d'uns 30 minuts i ales 13.45 hem d'estar al castell de Neuschwanstein. Fa un dia solejat i calorós i les pujades ens fan suar molt. Aquesta segona pujada és molt més llarga i dura! Ho vam cremar tot! Al tornar de les dues visites ens hidratem al BierGarten amb un bon refresc o cervesa bavaresa.

Sortim cap a Garmisch a les 15.30h. De camí passem per Oberammergau, on hi ha uns impressionants trineus d'estiu. La baixada dura uns 8 minuts, ha sigut una experiència increïble! Després ens dirigim a l'alberg amb el temps just per sopar: a la recepció ens han dit que sopem i després ja farem tots els tràmits! Pels pèls! Després de sopar i allotjar-nos ens hem relaxat prenent un còctel o un gelat.

Mapa