Fotos i diari

Dijous vam dedicar-lo a fer un volt per la Baixa Selva Negra. Després del bon esmorzar de l'alberg, pugem al cotxe i comencem la nostra ruta. Primer visitem Gengenbach, un poble relativament gran que ens recorda els escenaris dels contes dels germans Grimm. A continuació ens dirigim a Haslach, un petit poble molt pintoresc del que ens ha sorprès trobar-hi una gran botiga de joguines: aquestes joguines sí que ens agraden, són educatives com per exemple el Lego.

A continuació ens endinsem en la Selva Negra i gaudint dels seus paisatges arribem fins a Alpirsbach, on volem dinar. La nostra sort ha sigut la bona vista de la Roser, que ens ha avisat (des de dintre el cotxe) d'un lloc on semblava que fessin pollastres a l'ast. La nostra sorpresa ha estat que estaven cuinant també garrons i costelles de porc. Van ser les millors costelles que havíem menjat mai! Aprofitem per entrar al supermercat i comprar-nos un petit postre i algunes cerveses típiques d'aquest poble per dur-les a casa.

Després de dinar ens dirigim a Gutach, on visitem el Museu de la Selva Negra, un gran espai a l'aire lliure on vam poder veure la manera de viure en el passat en aquestes contrades. En sortir, vam anar a fer una baixada per uns trineus que hi havia molt aprop i vam seguir camí de Triberg, on vam trobar el rellotge de cucut més gran del món. La idea inicial era fer un volt per les catarates de Triberg, però el temps se'ns va tirar a sobre i vam tornar cap a l'alberg sense poder-les veure. Una altra gran jornada molt interessant de la nostra gira.

Mapa