Fotos i diari

El dimarts, després de llevar-nos ben d'hora i esmorzar a l'alberg, vam agafar el tramvia que ens va dur al centre de Frigurg. Per uns 10 €, vam comprar un bitllet que ens permetia viatjar els quatre tantes vegades com vulguéssim al llarg del dia. Vam visitar l'Altstadt de Friburg fent una agradable passejada, que ens va donar gana per menjar-nos el nostre primer bratwurst.

Després de visitar la catedral, vam tornar a agafar el tramvia per anar al Parc del Llac, un gran espai verd a les afores de la ciutat on vam poder gaudir d'una bona cervesa alemana, els grans, i algun refresc els nens. Al tornar al centre, amb tramvia també, vam aprofitar per dinar i, en acabat, vam anar a visitar el Jardí botànic. Després d'una curta passejada per aquest jardí vam tornar en tramvia fins l'alberg.

Vam agafar el cotxe i ens vam dirigir al Titisee, un llac aprop de Friburg on hi ha un gran centre turístic. Aquí és on vam adoptar en Pumbito. En acabar la tarda vam tornar a l'alberg per sopar i poder descansar de la nostra primera jornada viatgera.

Mapa